Methode van Sleutel van het brein

Sleutel van het brein

We maken allemaal heel wat mee in ons leven, positief en negatieve ervaringen. Deze ervaringen sla je op met al je zintuigen in beelden en in geluiden. Ook heb je daar een gevoel bij en een gedachte. Soms hebben die negatieve ervaringen uit het verleden NU nog invloed op je. Of je bent bang voor iets in de toekomst wat NU effect op je heeft. Deze ervaringen en angsten maken dat jij gedrag vertoont dat je in de problemen brengt of ze leiden tot mentale of lichamelijke problemen/klachten. Sleutel van het brein pakt de effecten aan van de negatieve ervaringen, zonder dat jij op zoek moet blijven gaan naar de oorzaak van de problemen die jij NU ervaart.

Eulah van de Leijgraaf (Sleutel van het brein)  werkt met haar methode en technieken waarmee je je gedachten, bewuste en onbewuste belemmerende overtuigingen en problemen reset zodat jij weer de controle terug krijgt in je eigen hoofd. ZONDER ZWARE HERBELEVINGEN OF TE MOETEN PRATEN OVER JE PROBLEEM. Hoe bijzonder is dat!

Wil je geen last meer hebben van Traumatische gebeurtenissen uit je verleden, Vervelende ervaringen, Angst voor wat mogelijk in de toekomst gaat gebeuren? Of iets uit het verleden, onzekerheden ed, dan zal ik je vragen om één fragment van deze gebeurtenis (het ergste fragment) in gedachten te nemen. Je hoeft niet eens te vertellen wat het is! Vervolgens pakken we het fragment aan door het ergste van het fragment te neutraliseren. Jij bepaalt zelf hoe je het fragment terugplaatst in je geheugen.

Een vervelende gebeurtenis kan uit meerdere fragmenten bestaan, deze kunnen we stuk voor stuk behandelen.

Het werkt niet alleen met Traumatische gebeurtenissen maar ook met dingen/problemen die jij al hebt bedacht voor de toekomst (Angsten) Onzekerheden, Slaapproblemen, Faalangst, Concentratieproblemen,  (complexe) PTSS, Burn-out, volle hoofden en nog veel meer!    

In de sessie worden belangrijke zintuigen aangepakt

Af en toe wordt er gevraagd wat precies het verschil is waarmee ik werk en EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing). Vaak wordt de vraag gesteld nadat iemand is gecoacht met EMDR en helaas nog niet van een bepaalde Trauma af is. Natuurlijk wil ik geen andere technieken af kraken Het enige wat ik wel weet is dat mijn methode de zes zintuiglijke waarnemingen aanpakt. Dat is niet alleen uniek, maar ook het meest krachtig.

Het zien (plaatje), horen (geluid), voelen (gevoel) en denken (gedachten) smaak en reuk zijn namelijk essentieel om een beleving mentaal te beïnvloeden. Als alle zes volledig geneutraliseerd zijn, dan wordt een mentaal probleem duurzaam opgelost. Als een van de zes niet wordt opgelost dan zal het probleem blijven.
In de sessie blijf ik uit de inhoud van het verhaal en geeft ik de cliënt de eigen regie. Ik stel vragen, cliënt onttriggerd het fragment tot dat het een neutraal feit is. het feit blijft, we poetsen niets weg, maar cliënt haalt zelf de lading er van af die het voor hem haar heeft. Ze hebben er geen last meer van.

Met de methode van Sleutel van het brein en met de andere bijzondere technieken waarmee Sleutel van het brein werkt
gaan we een laag dieper dan waar je normaal komt dan bv met therapie De meeste therapieën  en
methodes richten zich vooral op het bewuste brein. Maar uit hersenonderzoek blijkt dat ruim
95% van wat we voelen, denken en doen gestuurd wordt door ons onderbewuste. Wil je echt iets
blijvend en effectief veranderen, dan moet je dus bij je onderbewuste zijn!
(Sleutel van het brein) delete en herschrijft samen met jou, het onderbewuste (95% van
het brein!) en brengen veranderingen aan.. en dat zonder veel te praten en zonder zware
herbelevingen. In het onbewuste zit dus de ingang om problemen zoals belemmerende
Overtuigingen maar ook Trauma,s, en nare Herinneringen te deleten en te herschrijven.
(GEEN hypnose of iets wat daarop lijkt!)

Het mooie hiervan is dat je geen jarenlange therapie nodig hebt maar vaak met 3 sessies al
klaar bent.
Je kan bij mij terecht voor al je mentale problemen daar waar jij elders niet verder
kwam.