Over mij

Ik, Eulah van de Leijgraaf, blijf groeien en help anderen daarbij. Ik ben creatief en ontplooi nieuwe dingen met succes. Inspiratie komt vanuit al het mooie dat ik zie overal op de wereld. 

WIE IS EULAH?

Als kind groei je vanzelf én leer je ook vanzelfsprekend bijna elke dag iets nieuws.
Als volwassene is dat veel minder logisch en is ontwikkeling ineens ‘hard werken’. Blijvend groeien en op een positieve manier je eigen bestaan vormgeven is een van de belangrijkste doelen in mijn leven.

Niet verrassend dus dat ik daar ook mijn werk van heb gemaakt! Als professional en trainer help ik dagelijks mensen om hun leven een positieve wending te geven, om de leiding terug te pakken en weer vol energie in het leven te staan.

Waarom doe ik ditMaakt wat ik nu in mijn leven heb me wel echt gelukkig? Vragen die veel mensen zichzelf stellen. De antwoorden waren voor mij heel duidelijk en dus besloot ik vanaf die dag op een andere manier in mijzelf te gaan investeren. In plaats van  alleen vakkennis te vergaren ging ik opzoek naar persoonlijke ontwikkeling en effectief leiderschap werd mijn nieuwe doel. En nu… na al die jaren, geef ik de energie die deze kennis en ontwikkeling mij heeft gegeven het allerliefste terug aan andere mensen.

 

Wie is Sleutel van het brein? voorheen MatriXcoach Zeeland?  Ik ben Eulah van de Leijgraaf (1976) Ervaringsdeskundige en o.a gecertificeerd PSYCH-K facilitator, MatriX professional, Havening, EMDR, Body drum release professional en woon ik samen met mijn man, paarden en honden op de boerderij in Grijpskerke. Vanaf ongeveer mijn 16 jaar werd ik ziek, ik had complexe PTSS en diverse trauma’ s en kreeg daardoor ME

Na jaren allerlei doktoren, medicijnen, supplementen, revalidatie, en therapie  wat mij niet hielp kwam ik in aanraking met  technieken en methoden waar ik nu zelf mee werk. ik stond perplex! Het heeft mij heel veel gebracht, en heb nu zoveel meer rust in mijn hoofd en lijf waardoor ik meer energie heb.

“Wat een onwijs mooi is dit”

We paste het toe en merkte op dat dit enorm krachtig was en zoveel te bieden had. Ik wist het zeker ….dit wilde ik gaan doen. Hoe meer ik studeerde hoe blijer ik werd…

Heel mijn leven lang zorg ik voor mensen en dieren, Heb ook altijd gewerkt in de verpleging. Ook heb ik SPH gevolgd, maar ik kwam er niet echt uit wat ik wilde. NOU DIT DUS!!

Ik ben o.a een gecertificeerd PSYCH-K facilitator, MatriX professional, Havening, PMA, NLP en EMDR professional en mijn passie heb ik gevonden!! Mensen blij maken en helpen. Ze lekker in hun vel doen zitten!  Verlossen van allerlei problemen zodat ze weer kunnen ontspannen.