Hoe werkt Sleutel van het brein? voorheen MatriXcoach Zeeland

doorEulah

Hoe werkt Sleutel van het brein? voorheen MatriXcoach Zeeland

Sleutel van het brein werkt met een bijzondere methode, voor iedere cliënt een consult op maat en met een techniek  die  bij hem of haar past! 

We maken allemaal heel wat mee in ons leven, positieve en negatieve ervaringen. Deze ervaringen sla je op met al je zintuigen in beelden en in geluiden. Ook heb je daar een gevoel bij en een gedachte. Soms hebben die negatieve ervaringen uit het verleden NU nog invloed op je. Of je bent bang voor iets in de toekomst wat NU effect op je heeft. Deze ervaringen en angsten maken dat jij gedrag vertoont dat je in de problemen brengt of ze leiden tot mentale of lichamelijke problemen/klachten. Sleutel van het brein pakt de effecten aan van de negatieve ervaringen, zonder dat jij op zoek moet blijven gaan naar de oorzaak van de problemen die jij NU ervaart.

Sleutel van het brein hoe werkt het?

Eulah van de Leijgraaf (Sleutel van het brein) werkt  met een methode waarmee je reset.
Je reset als het ware je  Nare herinneringen/ gedachtes, Belemmerde overtuigingen (bewust en onbewust) maar ook Trauma,s  zodat jij weer de controle terug krijgt in je eigen hoofd. ZONDER ZWARE HERBELEVINGEN OF TE MOETEN PRATEN OVER JE PROBLEEM. Hoe bijzonder is dat!

Wil je geen last meer hebben van traumatische gebeurtenissen uit je verleden, vervelende ervaringen, angst voor wat mogelijk in de toekomst gaat gebeuren? Of iets uit het verleden, onzekerheden, Belemmerde overtuigingen (bewust en onbewust) dan zal ik je vragen om één fragment van deze gebeurtenis (het ergste fragment) in gedachten te nemen. Je hoeft niet eens te vertellen wat het is! Vervolgens pakken we het fragment aan door het ergste van het fragment te neutraliseren. Jij bepaalt zelf hoe je het fragment terugplaatst in je geheugen.

Een vervelende gebeurtenis kan uit meerdere fragmenten bestaan, deze kunnen we dan stuk voor stuk behandelen.

Het werkt niet alleen met Traumatische gebeurtenissen maar ook met dingen/problemen die jij al hebt bedacht voor de toekomst  (Angsten) Onzekerheden, Slaapproblemen, Faalangst, Concentratieproblemen,  PTSS, Burn-out, Volle hoofden, Belemmerende overtuigingen en nog veel meer!   
Met de Coaching worden belangrijke zintuigen aangepakt.

Af en toe wordt er gevraagd wat precies het verschil is tussen de methode van Sleutel van het brein en EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing). Vaak wordt de vraag gesteld nadat iemand is gecoacht met EMDR en helaas nog niet van een bepaalde angst af is. Natuurlijk ben ik niet iemand die andere methodes gaat afblaffen, EMDR is namelijk ook een mooie techniek. Het enige wat ik wel weet is dat de methode van Sleutel van het brein  de zes zintuiglijke waarnemingen aanpakt. Dat is niet alleen uniek, maar ook het meest krachtig.

Het zien (plaatje), horen (geluid), voelen (gevoel) en denken (gedachten), reuk en smaak zijn namelijk essentieel om een beleving mentaal te beïnvloeden. Als alle zes volledig geneutraliseerd zijn, dan wordt een mentaal probleem duurzaam opgelost. Als een van de zes niet wordt opgelost dan zal het probleem blijven.
Sleutel van het brein blijft uit de inhoud van het verhaal De therapeut stelt vragen, cliënt onttriggerd het fragment tot dat het een neutraal feit is. het feit blijft, we poetsen niets weg, maar cliënt haalt zelf de lading er van af die het voor hem haar heeft. Ze hebben er geen last meer van.
Een tijdje geleden vroeg iemand hulp voor het oplossen van een posttraumatische stress stoornis (PTSS). Ze vertelde waarom EMDR niet werkte voor haar en waarom deze methode het probleem binnen 10 minuten wel op loste.
TELEFONISCHE Consult  90,00 euro   (60 minuten)
uitgebreid consult bij de cliënt thuis of in de praktijk 110,00 euro  (60 minuten)
Dus woon je heel ergens anders,  of wil je dit liever DOOR DE TELEFOON DAT KAN! en is net zo effectief als in de praktijk of bij de cliënt thuis.

Neem even een kijkje op mijn website i.vm eventuele vergoedingen.


Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag investeren en werken aan jezelf? Nare herinneringen uit je rugzak halen en opruimen.

Bel dan nu 06-22890117
www.sleutelvanhetbrein.nl

PS: Sleutel van het brein voorheen MatriXcoach Zeeland is hoofdsponsor van STICHTING I RUN FOR LIFE, alle cliënten die ik coach steunen dit mooie doel.Over de auteur

Eulah administrator

Geef een reactie