Wat maakt Sleutel van het brein zo uniek?

doorEulah

Wat maakt Sleutel van het brein zo uniek?

De meeste therapieën en methodes richten zich vooral op je bewuste brein. Maar uit hersenonderzoek blijkt dat ruim 95% van wat we voelen, denken en doen gestuurd wordt door ons onderbewuste. Wil je echt iets blijvend en effectief veranderen, dan moet je dus bij je onderbewuste zijn.
Sleutel van het brein voorheen MatriXcoach Zeeland werkt dus heel veel met het onderbewuste brein.
Geen hypnose of iets wat daar op lijkt.
En dit alles kan zonder veel te moeten praten en zonder zware herbelevingen. of het nu om een trauma gaat of faalangst?  Deze mooie techniek werkt bij alle mentale klachten zoals:

*Trauma
*PTSS
*Burn-out
*HSP
*Vervelende herinneringen
*Stress
*Slecht slapen
*Piekeren
*Angsten
*Faalangst
*Vol hoofd
*Negatief zelfbeeld
*Leerproblemen
*Concentratieproblemen
*Overspannen
*Psychosomatische klachten

HOE FIJN EN BIJZONDER IS DAT? Ik hoor je nu denken….hoe kan dat nou? en dat begrijp ik…. het kan echt!
De tarieven bedragen voor een TELEFONISCH CONSULT 85,00 euro en voor een uitgebreid consult op de praktijk of bij jou thuis 105,00 euro. Woon je buiten Walcheren dan vraag ik voor een consult bij jou thuis een km vergoeding van 0.40 ct./ km.
BEL NU: 06-22890117
Neem ook eens een kijkje op www,matrixcoachzeeland.nl zodat je kan zien wat ik allemaal voor jou en je dierbaren kan betekenen. Ook is het mogelijk om eventueel in de avond een consult te plannen.

Tot snel…..

Warme groet,
Eulah van de Leijgraaf
Sleutel van het brein*Sleutel van het brein                 *Kortdurend                  *Laagdrempelig                  *Oplossingsgericht

MatriXcoach Zeeland is bezig  haar naam te veranderen in Sleutel van het brein omdat de naam de lading niet meer dekt. MatriXcoach Zeeland doet nu meer dan de MatriXcoach, ze heeft zich veel verder ontwikkeld en de nodige kennis en opleidingen genoten, die te maken hebben met hoe het brein precies werkt en hoe je het brein kan manipuleren en herschrijven vandaar de nieuwe naam Sleutel van het brein

Over de auteur

Eulah administrator

Geef een reactie