Klantervaringen

Cliënte Arnika S.
Ik heb vreselijke dingen meegemaakt en heb ze nooit verwerkt. Ik sliep er niet van en vroeg mij af hoe mijn leven verder moest? Zou ik ooit weer vol in het leven kunnen staan? Mijn huisarts schreef mijn pillen voor… via via kwam ik bij Sleutel van het brein terecht. Ik hoefde niks te vertellen over alle nare situaties die ik had meegemaakt. Na het gesprek merkte ik dat ik echt rust in mijn hoofd had zelf wanneer ik het terug haal zijn de herinneringen niet  meer pijnlijk maar neutraal.
Super bedankt! Eulah van de Leijgraaf

Ik was nieuwsgierig of PSYCH-K  zou werken. Ik heb aan een probleem gewerkt waar ik al mijn hele leven last van had. In het begin merkte ik niet veel verschil. Na 2 weken merkte ik opeens dat dingen anders liepen. De gevoelens en angsten die ik mijn hele leven met mij meedroeg voel ik niet meer. Soms komt er nog een negatieve gedachte in mij op, maar ik kan er nu heel goed mee omgaan waardoor mijn dag niet wordt verpest. Ik ben blij dat deze methode echt werkt en ik zou het iedereen aanraden.

Cliënte M.H

Mijn vader heb ik dood gevonden, ik was totaal de kluts kwijt en al heel lang, gelukkig ben ik via via bij Sleutel van het brein terecht gekomen. Het heeft mij zo goed geholpen. onwijs bedankt Eulah

Cliënt A.S

aanrader. Eulah is een doortastende coach en ik voelde mij snel geholpen.

Cliënt B.F

Zo verbaasd even een sessie van denk 20 minuten en ben nu van mijn trauma af, ik had hier al vanaf kind af aan enorm last van. Vaak hulp gezocht helaas! En nu ik kan het beeld niet eens meer terug halen .

Man, 41 jaar

Ik ben bij Eulah gekomen omdat ik mijn belemmerende overtuigingen over mijn liefdesleven en mannen wilde veranderen. Mijn liefdesleven loopt al mijn hele leven niet lekker. Ik trok onbewust steeds de verkeerde mensen aan. Na het bekijken van video’s van Bruce Lipton , leek dit mij de geschikte methode hetgeen mij dwars zat op te ruimen. Samen met Eulah zijn we na de eerste sessie al tot de kern gekomen van mijn probleem. Eigenwaarde. Hier hebben we de methode van Sleutel van het brein op toegepast en hier hebben we verschillende  balansen op gedaan. Daarna ook mijn liefdesleven, ook een oud stuk van mijn ex-partner. Het helen van veel pijn, bedrog en teleurstellingen heeft mij opgeleverd dat ik mij energieker en fitter voel. Er is nu ook een soort luchtigheid in mijn dagelijkse leven, wat eerst een soort zwaarte was die ik steeds met me meedroeg. En dit al na 1 sessie.. ik had het niet verwacht. We hebben daarna nog 2 sessies gedaan en ik had het gevoel dat mijn probleem opgelost was. Ik heb weer zin om een nieuw persoon in mijn leven te ontmoeten, de negatieve gedachten heb ik niet meer. Ook niet over mijn gewicht. Ik raad iedereen Eulah als coach aan omdat zij snel tot de kern kan komen en een geweldige methoden gebruikt. Niet oneindig lullen, maar focus op de toekomst en het probleem oplossen! Ben erg dankbaar.

Vrouw, 38 jaar

Eulah is een fijne en zeer deskundige coach. Bij haar voel ik me veilig en geaccepteerd en kan ik helemaal mezelf zijn. Ik kan mijn kwestbaarheden, valkuilen en zelfs mijn schaduwkanten volledig blootleggen om er vervolgens mee in het reine te komen. Eulah oordeelt niet en doet geen aannames. Hierdoor krijg ik de ruimte om zelf tot mijn eigen kern te komen. Haar begrip, open mind en vraagstellingen ervaar ik als een ware verademing. Na een sessie met Eulah voel ik me gegrond en heb ik weer scherp waar het om draait in het leven.

Vrouw, 29 jaar

Ik ben heel tevreden over de begeleiding van Eulah en ik wil graag doorgeven dat het écht werkt! 2 jaar met psychologen aan de gang geweest en het mocht niet baten, elke keer weer dezelfde gesprekken en inzichten. Na een paar sessies al resultaat gemerkt. Ik hoop dat Sleutel van het brein meer bekendheid krijgt en ik zou het iedereen aanraden.

Ik heb mijn vliegangst opgelost. Ik heb hierdoor 6 jaar niet kunnen vliegen en ik ben vorige week teruggekeerd van mijn vakantie in de VS. Tijdens turbulentie voelde ik een beetje spanning opkomen maar dit was na een paar minuten weg. Voor de rest heb ik een vrij goede reis gehad! Bevrijdend!
P.s Ik heb twee sessies met Eulah gehad voor mijn vliegangst. Ik kan wel zeggen dat dit snel resultaat geeft!

Vrouw, 43 jaar

geen nare herinneringen meer  nu is alles neutraal.
Super bedankt! Eulah van de Leijgraaf

Cliënt B. Schipper
Van af het moment dat ik met de behandeling ben gestart zijn mijn paniekaanvallen weg, is de verwarring verdwenen en sta ik niet meer met mijn mond vol tanden, Het is een enorm verschil in hoe ik mij voel en hoe ik nu onder hoge druk omstandigheden benader. Het nieuwe vertrouwen wat ik nu heb is onbetaalbaar.

Cliënt F.L.
Het gaat enorm goed met mij. Heb een veel leger hoofd , meer rust en minder moeten, Ook pas toen ik woedend was. toen heb ik alle boosheid opgeruimd dat helpt ook goed. Ook ben ik door het gesprek beter voor mijzelf gaan zorgen en geef nu veel meer mijn grenzen aan.

C.Hazelbag
Na een telefonische sessie van ongeveer een half uur ging ik van mega chaotisch hoofd naar Rust! Geen plagende gedachtes meer geen chaos meer. Echt heel bijzonder dat het zo snel kan veranderen. Ik pas nu als ik weer last heb van plagende gedachtes de geleerde methode toe en ben dan na ongeveer 5 minuten weer mega rustig zo bijzonder dit!

Cliënt M. de R
Zo vreselijk veel ellende meegemaakt jaren bij de psycholoog gelopen. Helaas had ik enorm veel problemen met mijn zelfvertrouwen, door de trauma,s die ik had meegemaakt. En nu na 3 sessie,s ben ik ik eindelijk wie ik wil zijn zelfverzekerd, geen angstaanvallen meer. Zo enorm dankbaar had ik dit maar eerder ontdekt. Nu kan ik gaan doen wat ik al jaren had willen doen leven!

Cliënt B.F

Cliënt A.S

Al een jaar of 30 therapie. En nu pas eindelijk een goed adres gevonden, ik kom nu pas verder in mijn proces, ik fiets en voetbal weer en heb volgens mijn vrouw nog nooit zoveel gepraat. Bedankt mijn dochter zal hier ook veel aan hebben daar heb ik alle vertrouwen in en ook mijn vrouw heeft enorm veel aan je gehad. nogmaals enorm bedankt.

Cliënt C.V

Wat een warme vrouw. Ik voelde mij voor het eerst bij een therapeut echt begrepen, en erg op mijn gemak. Ik loop al heel wat jaartjes bij Emergis waar ik niet veel verder kom. Ik ben nu twee keer bij Eulah geweest en meer gedaan en opgeruimd dan in al die jaren therapie. Ik kan weer lachen loop rechtop, en als ik terug denk aan mijn trauma,s zijn die er niet meer. ik voel geen nare emoties meer. Ben erg dankbaar dank je wel mooi mens.

Cliënt L.M

Huilen huilen huilen dat was wat ik alleen nog maar kon wat een tranen ze stopte maar niet, gelukkig was dat niet erg en mocht ik gewoon huilen en mezelf zijn, terwijl ik elders vaak te horen krijg, dat ik niet zo moet huilen daarna als het dan weer droog was gingen we verder met de sessie, ik heb hier zo ontzettend veel aan gehad, ik kan weer verder zonder elke keer last te hebben van oud zeer